кадър Нова телевизия Редактор: Съвсем нормално е да има отстраняване на хора

...
кадър Нова телевизия Редактор: Съвсем нормално е да има отстраняване на хора
Коментари Харесай

Уволненията са нещо нормално, Близнашки уволни 400 човека, твърди политолог

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Съвсем обикновено е да има премахване на хора от държавната администрацията, това се случва постоянно, когато се сменя властта. Това сподели в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия политологът Иван-Асен Иванов. „ При служебното държавно управление на Близнашки имаше 400 уволнения. Ако се вземе една публикация в медиите от това време и се сменят единствено имената, тя ще звучи настоящо ”, добави той.

По въпроса със промяната на назначения неотдавна началник на АПИ той разяснява, че не постоянно в такава значима дирекция решенията зависят от началника.

Иванов направи и забавен коментар по въпроса за какво доста от министрите, препоръчани в проектоправителството на Има Такъв Народ след изборите, не са се харесали на хората. Според него в България към този момент се гледа с съмнение на хората, които знаят доста непознати езиции и опит с работа в чужбина. Хората се питат кой в действителност ги насочва, разяснява политологът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР